HUOM!! MASKIPAKKO jäähallilla 9.10.2020 alkaen
10.10.2020 21:50 Uutiset / Pääsivusto

HUOM!! MASKIPAKKO jäähallilla 9.10.2020 alkaen!

Leki-75 tiedottaa

HUOM!!

MASKIPAKKO jäähallilla 9.10.2020 alkaen!

Alla Suomen Jääkiekkoliiton tänään tullut päivitys, ohjeistus maskin käyttämisestä harjoitus- ja ottelutapahtumissa.

Suomen koronavirusepidemian tilanne on viime päivinä huonontunut. Jääkiekkoliiton tavoitteena on edelleen se, että jääkiekkoharrastus voisi jatkua ja sarjatoiminta pitää käynnissä. Jotta näin voi tapahtua, edellyttää Jääkiekkoliitto seuroilta yleisten hygieniaohjeiden lisäksi seuraavia toimenpiteitä tästä päivästä alkaen:

• seuran on määrättävä omiin ottelutapahtumiinsa ja harjoituksiin tuleville yli 15-vuotiaille pelaajille, toimihenkilöille ja katsojille maskipakko. Maskia ei tarvitse käyttää pukukopissa, pelaaja penkillä eikä jäällä. THL:n ohjeistuksen mukaan maskia ei tule käyttää, jos se vaikeuttaa kohtuuttomasti hengitystä tai on muita terveyteen liittyviä syitä, jotka estävät maskin käytön.

Ottelutapahtumissa katsojakapasiteetti enintään 50% ja turvaväleistä on huolehdittava poikkeuksetta

• mikäli turvavälejä tai maskipakkoa ei noudateta, on seuran tehtävä päätös ottelutapahtumien ja harjoitusten järjestämiseksi ilman katsojia

Pyydämme myös edelleen muistuttamaan harrastajia siitä, että pienetkin oireet tarkoittavat, ettei hallille tai muutoin ihmisten ilmoille voi tulla. Tämä voi tarkoittaa lisääntyviä poissaoloja harjoituksista tai peleistä, mutta on äärimmäisen tärkeää viruksen leviämisen ennaltaehkäisyssä.

Nämä ohjeet ovat THL:n ohjeiden päälle tulleet tiukennetut ohjeet. Ohjeita päivitetään sitä mukaa, kun tietoa jääkiekkoliitosta saamme.

Muistutamme myös siitä, että lisäksi vain niihin peleihin, jotka on ilmoitettu yleisölle avoimiksi, on katsojien sallittua tulla paikalle.


   
Lisää uutisia
Leppävirran Kiekko -75 ry
«  Huhtikuu   »
Kategoriat