LEIJONA-KIEKKOKOULU - TERVETULOA MUKAAN LEIJONALAUMAAMME!

Toivotamme kaikki luistelusta ja jääkiekosta kiinnostuneet alle 8-vuotiaat lapset tervetulleeksi Leijonakouluihimme oppimaan uutta ja pitämään hauskaa. Tapahtumissa harjoittelemme luistelun ja jääkiekon alkeita innostavien leikkien, tehtävien ja pelien muodossa, eikä toimintaan osallistumiseen ole taitovaatimuksia. Tapahtumissa lapset pääsevät liikkumaan ja pelaamaan innostavassa ja turvallisessa ympäristössä.

Mukaan toimintaan voi liittyä missä vaiheessa kautta tahansa ja tapahtumiin myös vanhemmat voivat tulla mukaan lasten tueksi sekä liikkumaan mukana.


KIEKKOKOULUN VUOROT

klo 17.00-18.00 maanantaisin Leppävirran jäähallissa

- Ilmoitamme poikkeuksista erikseen


VARUSTEET

Luistimet, maila, ristikollinen kypärä, juomapullo ja jäälle sopiva vaatetus. Muita varusteita voi halutessaan käyttää.


OHJEITA

TAPAHTUMIIN SAAPUMINEN

Ennen jäätä luistimet ja varusteet voi vaihtaa halli pukukopeissa. Olemme ohjaamassa ja auttamassa koppien löytämisessä. Kopista voi siirtyä odottamaan tapahtumaa kaukalon laidalla oleviin vaihtoaitioihin vasta, kun edellinen vuoro on loppunut. Näin vältämme ruuhkatilanteet ja annamme edelliselle ryhmälle harjoitusrauhan. Muistetaan myös, että jäälle saa mennä, kun ohjaajat tai aikuiset ovat mukana jäällä valvomassa.


VARUSTEET JA VARUSTEIDEN HANKINTA

Muistetaan huomioida, että luistimet ja kypärät ovat sopivalla kireydellä, jotta harjoittelu on turvallista ja mukavaa. On myös hyvä huomioida sopiva mailan pituus, jotta kiekon kuljettaminen tapahtuu luonnollisessa asennossa ja harjoittelu on mielekästä. Tapahtumissa vastuuohjaajilta voi kysellä lisää neuvoja varusteisiin liittyen.

Kaikilla osallistujilla tulee olla jäällä luistimet jalassa ja suosittelemme vahvasti myös aikuisia käyttämään kypärää turvallisuuden sekä esimerkin vuoksi.


ILMAPIIRI

Tavoitteenamme tapahtumissa on turvallinen ja positiivinen ilmapiiri, jossa saa yrittää ja nauttia liikunnasta. Opastamme lapsia jäällä oikeanlaisiin sääntöihin ja niiden noudattamiseen, joita vanhemmat voivat oman leijonakoululaisen kanssa käydä tarvittaessa läpi. Tärkeimpiä tehtäviä ohjaajilla ja vanhemmilla on leijonakoululaisten rohkaisu, kannustaminen, positiiviset palautteet ja läsnäolo. Pidetään siis yhdessä näistä kiinni ja tehdään halleista hyvä paikka harrastamiseen!


SÄÄNNÖT

1. Ollaan reiluja kavereita kaikille

2. Noudatetaan hyviä käytöstapoja

3. Kuunnellaan ohjeita

4. Yritetään ja pidetään hauskaa


YHTEYSTIEDOT

Marko Heinonen, 040-9126808