Kalpa/Leki-75 B2 juniorit tasapeliin Rauman Lukon kanssa
Julkaistu: 21.01.2019 00.00

Kalpa/Leki-75 B2 juniorit jakoivat pisteet Rauman Lukon kanssa lauantai-iltana Leppävirralla. Lukko oli entuudestaan tuttu jo karsintasarjasta ja ottelusta oli odotettavissa tiukka ja tasainen. Ensimmäinen erä oli hienoisesti Lukon painostusta, joskin kotijoukkue pääsi hyviin vastahyökkäyksiin. Ottelun ensimmäinen maali syntyi ajassa 16.26 Lukolle. 0-1 jäi myös erätauko lukemiksi.

Toinen erä ehti vanheta vain 49 sekuntia, kun Lukko pääsi maalaamaan lukemiksi jo 0-2. Onneksi kotijoukkue ei tätä säikähtänyt vaan jatkoi nöyrää työn tekoa joka erän lopulla palkittiin. Ensi ajassa 33:34 puolustajat Aatu Suvinen ja Riku Räisänen vapauttivat Kimi Erosen maalin tekoon pitkällä syötöllä. Tästä maalista Lukko ei ehtinyt edes toipua, kun Timi Tissari hassutti suuren maailman tyyliin taululle tasalukemat 2-2. Syöttäjiksi Tissarin maaliin merkattiin Joonas Koski ja Tuukka Hyttinen.

Kolmannessa erässä kotijoukkue otti hienoisen hallinnan pelistä. Maaleja ei kuitenkaan syntynyt, ennen kuin ajassa 58:28 Lukon Patrik Vainio pääsi yllättämään hyvin pelanneen maalivahti Henna Lajusen tarkalla laukauksellaan. Viimeinen kaksi minuuttia olikin sitten sellaista rylläkkää, että varmasti kaikilla hallissa oli hiki ottelua seuratessa, eikä vähiten kirjurilla, joka sai kirjata vajaaseen kahteen minuuttiin yhteensä yhdeksän tapahtumaa pöytäkirjaan. Runsaan jäähysuman jatkoksi kotijoukkueen Tuukka Hyttinen iski siniviivalta kiekon Lukon maaliin Joona Karvosen syötöstä. Näin loppulukemiksi saatiin tasan 3-3.

Kalpa/Leki-75 pelaa seuraavan ottelunsa Leppävirralla lauantaina 26.1 kello 15.