Pisteet jäivät Etelä-Savoon
Julkaistu: 04.12.2017 00.00

LeKi-75 taipui paikallisväännössä

Leppävirran Kiekko -75 ja RU mittailivat lauantai-iltana paremmuuttaan paikalliskohtaamisessa. Rantasalmella pelatussa ottelussa RU oli tyly isäntä, eikä antanut leppävirtalaismiehistön yllättää, vaan nappasi täydet kolme pistettä loppunumeroin 5-2 (3-1, 0-1, 2-0).

-Toinen erä oli meiltä sellaista kiekkoa, mitä meidän pitäisi pystyä pelaamaan jatkuvasti. Sellaisella pelillä voidaan kaataa tässä sarjassa kenet tahansa, päävalmentaja Mika Markkanen muotoili.

RU aloitti ottelun terävästi. Isännät johtivat ottelua kahdeksan minuutin kohdalla luvuin 2-0, kun Ville Siitonen ja Mikko Kyttälä onnistuivat maalinteossa. LeKi-75 onnistui kavennuksessa ajassa 15.54, kun Tuukka Ahponen niittasi irtokiekon isäntien maaliin. RU kuitenkin kaatoi kylmää vettä leppävirtalaisten niskaan erän viimeisellä minuutilla, Toni Paakkunaisen tehdessä 3-1 -johtomaalin.

Toinen erä oli puolestaan LeKi -75:n hallintaa ja vierailijat onnistuivat maalinteossa kertaalleen Miska Jauhiaisen ohjatessa kiekon ohi RU-vahti Niko Paakkunaisen.

Viimeisellä kolmanneksella leppävirtalaismiehistöllä oli paikkansa tulla tasoihin, mutta onnistumisia ei nähty. RU sen sijaan käytti paikkansa ja Toni Paakkunainen täräytti illan toisellaan RU:n jo kahden maalin karkumatkalle. Isännät osuivat vielä kertaalleen tyhjään rysään ja näin pisteet jäivät Etelä-Savoon.

LeKi-75 pelaa seuraavan ottelunsa jo ensi lauantaina. Tuolloin vuorossa on kotiottelu ja vieraaksi saapuu PoU Polvijärveltä. Joukkueiden kauden ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen päättyi Polvijärvellä isäntien 7-2 -voittoon.