Leki-75 Oli tyly isäntä!
Julkaistu: 13.11.2017 00.00

LeKi-75 ei antanut OoKoolle mahdollisuuksia

Leppävirran Kiekko -75:n edustusjoukkue oli tyly isäntä lauantai-iltana, kun vieraaksi saapui III-divisioonan Savo-Karjalan lohkossa häntäpäähän jumittunut OoKoo Outokummusta. Kotijoukkue mätti ensimmäisessä erässä jo neljä maalia ja taittoi outokumpulaisten selkärangan loppulukujen ollessa 8-1 (4-0 , 1-0 , 3-1).

-Jälleen hyvä peli meiltä. Toisessa erässä meinasi tulla pieni notkahdus, mutta paransimme viimeiseen selkeästi, valmentaja Mika Markkanen muotoili.

LeKi-75:n tehomiehinä lauantai-illan väännössä häärivät Aleksi Khroustalev (2+2), Aleksi Leskinen (2+1), Marlon Jaakonaho (0+3) ja Eetu Holopainen (1+1). Maalinteossa onnistuivat myös Jani Hentunen, Tuukka Ahponen ja Renny Nyyssönen. Leppävirtalaisten maalia vartioinut Vesa-Pekka Ikonen torjui kaikkiaan 26 kertaa.

Voiton myötä leppävirtalaismiehistö kipusi sarjataulukossa jo neljänneksi, kun se on saalistanut seitsemästä ottelusta yhteensä 15 pistettä. Sarjan kärjessä jatkaa RU 18 pisteen saalilla.

Ensi kerran LeKi-75 taistelee sarjapisteistä 19.11., kun vieraaksi saapuu IPK Team Iisalmesta.