C-02, C-nuorten Suomi sarja lohko1

KKP/K-Laser Akatemia - LeKi-75   0 - 5

Jääli, Pohjoinen

Leki-75/SuKiKa C-junnut lohkovoittoon!

Leki-75/SuKiKa C-juniorit päättivät runkosarjan C-junioreiden Suomi-Sarjassa viikonloppuna pohjoisen kiertueella. Perjantaina pelattiin iltaottelu Limingassa. Liekkö pitkä matka ja pitkä pelaamattomuus aiheuttanut tahmeutta joukkueen koneistoon, kotijoukkue korjasi pistepotin lukemin 8-4.Ensimmäistä erää ehdittiin pelata vain 20sekuntia, kun kotijoukkue siirtyi 1-0 johtoon. Tämän jälkeen maaleja tehtiin tasatahtiin, välillä Leki-75/SuKiKa kävi jo johtoasemassakin, mutta kolmannessa erässä kotijoukkue tuli tasoihin ja meni ohi. Leki-75/SuKiKan pistenikkareina häärivät: Aatu Suvinen 1+1, Tuomas Heikkinen 1+1, Joonas Koski 1+1, Joona Karvonen 1+1 ja Timi Tissari 0+1.

Lauantaina tappiosta sisuuntunut joukkue kävi Torniossa hakemassa voiton Lämäreistä murskaavin 0-31 lukemin. Vaikka kiekko kaivettiinkin useaan otteeseen kotijoukkueen maalista, kertyi maalivahdeille torjuntojakin yhteensä 66. Tämä kertonee karua kieltä siitä millaiseen myllytykseen Lämärit ottelussa joutuivat.Suuri maaliero olikin mannaa ajatellen kiristyvää pistetilannetta sarjan kärjessä. Leki-75/SuKiKan pisteet: Kimi Eronen 4+4, Juho Mannila 4+7, Tuomas Heikkinen 5+2, Joona Karvonen 9+6, Thomas Tarvainen 5+3, Ronja Tolvanen 0+4, Aatu Suvinen 1+4, Henri Puranen 2+2, Riku Räisänen 0+5, Patrick Vesterinen 1+3.

Sunnuntain ottelussa KKP/Kiekko-Laseria vastaan panoksena oli lohkon ykkössija ja lopputurnauspaikka. Leki-75/SuKiKa päätti heti ottelun alussa näyttää kotijoukkueelle kuka ottelussa määrää tahdin. Juho Mannila (Thomas Tarvainen) laittoi kiekon kotijoukkueen reppuun jo ajassa 2.29.Vielä ennen ensimmäisen loppua Joona Karvonen (Juho Mannila) lisäsi Leki-75/SuKiKan johdon 0-2. Toinen erä noudatteli ensimmäisen erän kanssa samaa kaavaa, sillä heti erän alkuun Kimi Eronen (Aatu Suvinen) teki 0-3 maalin ja erän lopussa Ronja Tolvanen (Kimi Eronen, Thomas Tarvainen) siirsi vierailijat jo 0-4 johtoon. Kolmannessa erässä ei tullut muita tilastomerkintöjä kuin Thomas Tarvaisen (Aatu Suvinen) 0-5 maali, joka sinetöi Leki-75/SuKiKalle lohkovoiton ja paikan lopputurnaukseen Rantasalmelle 24.-25.3. Viikonlopun pohjoisen reissun eväät joukkueelle tarjosi Sepon Lihatori.