C-02, C-nuorten Mestis karsinta, lohko 2

Titaanit - LeKi-75 /SuKiKa   3 - 2

Kotka

Sunnuntaina vastassa oli Titaanit

Sunnuntaina Leki-75/SuKiKa vieraili Kotkassa sarjakärki Titaaneiden vieraana. Myös tämä ottelu oli äärimmäisen tasainen. Ensimmäinen erä alkoi rytinällä, kun kotijoukkue Titaanit meni 1-0 johtoon jo ajassa 2.59. Vierailijat eivät tästä lannistuneet, vaan Joona Karvonen tinttasi Juho Mannilan syötöstä kiekon Titaani verkkoon vain kolme minuuttia myöhemmin. Toisessa erässä Joonas Koski siirsi Henri Purasen ja Aatu Suvisen esityöstä vieraat 1-2 johtoon. Ennen erän loppua kotijoukkue sai kuitenkin tasoitettua ottelun. Vain vajaa kaksi minuuttia ennen ottelun varsinaisen peliajan loppua kotijoukkue sai tehtyä maalin ja näin ollen ottelun loppulukemiksi 3-2.

Joulun jälkeen joukkue jatkaa otteluitaan Suomi-sarjassa. Mestis- karsinnasta kaksi parasta joukkuetta lohkoistaan jatkaa Mestikseen ja loput Suomi-sarjaan. Leki-75/SuKiKan lohkosta Mestikseen jatkavat SaPKo ja Titaanit. Leki-75/SuKiKa jäi tällä erää oman lohkonsa neljänneksi. Vaikka Mestis paikkaa ei nyt irronnutkaan, voi kauteen tähän asti ja joukkueen taisteluun ja työmoraaliin olla todella tyytyväinen