B2, B2- mestiskarsinta

LeKi-75 - Pingviinit  7 - 1

Leppävirta

Kalpa/Leki-75 B2 jälleen voittoon

Lauantaina Leppävirran kiekkopyhättöön saapui Kalpa/Leki-75 B2-junnujen vieraaksi Pingviinit Pirkkalasta. Kotijoukkue otti taas salama alun otteluun, kun Timi Tissari laittoi kiekon maaliin jo ajassa 0:57. Esityön maaliin tekivät Kimi Eronen ja Riku Räisänen. Ajassa 4:40 puolustaja Henri Puranen laukoi kiekon maaliin Timi Tissarin syötöstä. Hyvä alku meinasi kuitenkin livetä käsistä kun ensin Tissari otti kahden minuutin rangaistuksen estämisestä ja sitä tappaessa Riku Räisänen ampui kiekon katsomoon ja liittyi Tissarin kanssa rangaistujen joukkoon. Pingviinit eivät jättäneet tilaisuutta käyttämättä, vaan kavensivat kahden pelaajan ylivoimalla lukemat 2-1.

Toisessa erässä Pingviinien kauhu Timi Tissari hääräsi kotijoukkueelle alivoima maalin Henri Purasen istuessa jäähyllä. Pingviinit eivät ehtineet toipua, kun vajaa minuutti edellisestä maalista Juho Mannila siirsi kotijoukkueen jo 4-1 johtoon.

Myös kolmanteen erään kotijoukkue otti salama alun, kun Kimi Eronen maalasi jo ajassa 40:58, kukapa muukaan kuin Timi Tissari jälleen esityön tekijänä. Kotijoukkue otti jälleen pari jäähyä, mutta tällä kertaa Pingviinit eivät päässeet rankaisemaan ylivoimalla. Sen sijaan ajassa 53:14 kotijoukkueen yhteistyö palkittiin, kun Joona Karvonen teki 6-1 maalin Ronja Tolvasen ja Riku Räisäsen syötöistä. Pingviinien Kalle Hilden otti vielä erän loppuun 2+10 minuutin rangaistuksen laitataklauksesta, eikä Kimi Eronen (Henri Puranen, Tomi Salo) jättänyt tilaisuutta käyttämättä vaan upotti kiekon reppuun ja viimeisteli loppulukemat 7-1.

Kalpa/Leki-75 B2 pelaa seuraavan kotiottelunsa Leppävirralla jo ensi viikon sunnuntaina, kun isänpäivän vieraaksi saapuu Uplakers. Kyseessä on sarjan kärkikamppailu, kun Lukko ja Uplakers ovat vuorotelleet lohkon kakkos- ja kolmospaikoilla.