Kalpa/Leki-75 B2 junioreille täydet pisteet viikonloppuna
Julkaistu: 16.10.2018 00.00

Kalpa/Leki-75 B2 juniorit urakoivat sekä lauantaina että sunnuntaina Rauman Lukkoa vastaan Leppävirran jäähallissa. Lauantain ottelu oli todellinen jännitysnäytelmä alusta loppuun asti. Peli oli tasaista ja olisi voinut kääntyä kummalle joukkueelle tahansa. Molempien joukkueiden maaleilla oli vielä huippu vireiset maalivahdit, jotka torjunnoillaan pitivät omaa joukkuettaan pystyssä vaikeina hetkinä. Patrik Kampman vei Joona Karvosen syötöstä kotijoukkueen 1-0 johtoon ensimmäisessä erässä ajassa 16:21. Toinen erä pelattiin ilman tilastomerkintöjä, mikä lienee B2-junioreissa melko harvinaista. Kolmannessa erässä ajassa 46:23 Thomas Tarvainen siirsi kotijoukkueen 2-0 johtoon. Lukko kavensi vielä 2-1 Dans Pikmanisin maalilla, mutta ei painostuksestaan huolimatta saanut tasoitusta tehtyä.

Lauantain ottelun perusteella sunnuntaille odotettiin tiukkaa ja tasaista vääntöä. Siltä ottelun alku vaikuttikin, molemmat joukkueet olivat virkeällä jalalla liikkeellä ja molempien joukkueiden otteissa näkyi halu voittaa peli. Kotijoukkue aloitti maalinteon ajassa 6:16 Timi Tissarin saateltua kiekon maaliin Kimi Erosen ja Aatu Suvisen syötöstä. Joona Karvonen siirsi kotijoukkueen 2-0 johtoon vielä ennen erätaukoa Tomi Salon syötöstä.

Toista erää oli pelattu yli kymmenen minuuttia kun Thomas Tarvainen teki ylivoimamaalin Kimi Erosen syötöstä. Kotijoukkueen leijuessa vielä maalin jälkeen, Lukko kavensi 3-1 alivoimalla. Kotijoukue toipui kuitenkin pari minuuttia Lukon maalista jälleen maalin tekoon. Tällä kertaa Ronja Tolvasen laukaus painui yläkulmasta sisään. Esityön Tolvasen maaliin tekivät jälleen Kimi Eronen ja Timi Tissari (YV). Vain noin puolitoista minuuttia myöhemmin Timi Tissari taituroi kiekon Lukko vahti Samuel Rintalan selän taakse. Erän loppuun Lukko pääsi kuitenkin vielä kaventamaan 5-2.

Veikka Markkanen jatkoi Kalpa/Leki-75 maalijuhlia heti kolmannen erän alussa siirtäen numerot jo 6-2. Tuon maalin myötä Lukon pelistä katosi punainen lanka ja joukkue otti samassa ajassa kaksi kymmenen minuutin rangaistusta ja yhden kakkosen. Thomas Tarvainen siirsikin noiden rangaistusten aikana kotijoukkueen jo 7-2 johtoon Aatu Suvisen ja Tomi Salon syötöstä. Timi Tissari viimeisteli vielä lukemat 8-2 Aatu Suvisen ja Joonas Kosken syötöistä.

Siinä missä lauantain pelissä tuli vähän tilastomerkintöjä, sunnuntaina taas niitä tuli sekä maalien, että rangaistusten muodossa todella paljon. Vierasjoukkue Lukko kirjautti itselleen yhteensä 60 minuuttia rangaistuksia, kotijoukkue puolestaan 8. Kalpa/Leki-75 jatkaa B2-nuorten Mestis-karsinnassa oman lohkonsa kärjessä.

Kalpa/Leki-75 B2 pelaa seuraavan ottelunsa Leppävirralla 21.10 klo 14:10, vastaan asettuu Lapuan Virkiä.