Easy hockey
Julkaistu: 29.08.2018 00.00

Easy hockey


Jääkiekko on yksi suomalaisten ehdottomista lempilajeista. Paikallisseurat mahdollistavat lajin harrastamisen, ja nuorten lätkälupausten kasvattaminen ammattilaisiksi on yksi seurojen tärkeimmistä tehtävistä. Kaikki jääkiekosta kiinnostuneet lapset ja nuoret eivät kuitenkaan tähtää huipulle tai halua harjoitella pelkästään jääkiekkoa - osa haluaa vain pelata ilman paineita. Caruna Easy Hockey vastaa tähän tarpeeseen.

Haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden pelata jääkiekkoa. Easy Hockey -toimintaan voivat tulla mukaan kaikki yli 10-vuotiaat lapset ja nuoret, jotka tykkäävät pelata kiekkoa, mutta joilla ei ole aikaa tai mahdollisuuksia käydä treeneissä useita kertoja viikossa. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita ja varusteiksi riittävät luistimet, maila, kaulasuoja ja ristikollinen kypärä,

Easy Hockeynkausi alkaa tiistaina 4.9 klo 17.00Leppävirran jäähallilla. Harrastajat voivat hypätä mukaan toimintaan myös kesken kauden. Harjoituksia järjestetään keskimäärin kerran viikossa ja pääpaino on aina pelaamisella. Harjoitusten muu sisältö riippuu osallistujien taitotasosta ja halusta oppia uutta.

Tule mukaan kokeilemaan ja harrastamaan kiekkoa.

Lisätietojaasiasta .

Veli Röyttä

0400570846

veli.roytta@gmail.com

Seuran uusimmat