Pelistä
Julkaistu: 06.03.2018 00.00

Pelistä

LeKi-75 pelasi veitsi kurkulla ja venyi välieriin

III-divisioonassa pelaava LeKI-75 aloitti pudotuspelitaipaleensa viikonloppuna PoU:ta vastaan. Leppävirtalaiset lähtivät ottelusarjaan pienoisena altavastaajana, mutta venyi lopulta aina sarjan voittoon asti, otteluvoitoin 2-1 ja näin ollen leppävirtalaisten ottelut jatkuvat välierävaiheeseen.

- Hieno viikonloppu meiltä. Vaikka hävittiin kotona, taisteltiin hienosti vieraskentällä ja haettiin voitot väkisin, päävalmentaja Mika Markkanen tuumaa.

LeKi aloitti pudotuspelit kotona lauantaina, jolloin PoU oli hyvän ensimmäisen erän turvin parempi numeroin 2-3 (0-3, 1-0, 1-0). Lauantaina leppävirtalaisten molemmista maaleista vastasi Aleksi Leskinen.

Sunnuntain otteluun lähtökohdat olivat selvät. LeKi-75 oli pakkovoiton edessä, jotta se pääisisi hakemaan ottelusarjan voittoa ratkaisevasta jatkoerästä.

Päättäväinen leppävirtalaismiehistö oli ottelussa jo 4-2-tappioasemassa, mutta se ei luovuttanut, vaan nousi aina 4-5 (1-1, 2-1, 1-3) -voittoon saakka, joten edessä oli ratkaiseva jatkoerä.

Jatkoerässä LeKi-75:n ainoasta osumasta vastasi Tuukka Ahponen. Ahposen osuma oli riittää ottelusarjan voittoon saakka, mutta PoU onnistui tasoituksessa ajassa 19.37 Kalle Väänäsen toimesta. Ratkaisua haettiin lopulta voittolaukauskilpailusta, jossa LeKi-75 -maalilla pelannut Lauri Pudas nollasi kaikki PoU:n yritykset ja LeKi-75:n Leskinen onnistui maalinteossa kertaalleen.

III-divisioonan välierät alkavat tulevana viikonloppuna ja luvassa on todellinen paikallisvääntö, kun leppävirtalaisia vastaan luistelee runkosarjan voittanut RU. Ottelut alkavat lauantaina kello 16 Leppävirralla ja toinen ottelu pelataan sunnuntaina Rantasalmella.

Seuran uusimmat