Aatu Suvinen valittiin Tulevaisuuden tähtiin
Julkaistu: 22.01.2018 00.00

Aatu Suvinen valittiin Tulevaisuuden tähtiin

Aatu Suvinen valittiin Tulevaisuuden tähtiin

Leki-75/SuKiKan C-junioreissa pelaava Aatu Suvinen on valittu Savo-Karjalan joukkueeseen Tulevaisuuden tähdet tapahtumaan Vierumäelle. 26.-28.1 järjestettävä leiri on 2003 syntyneille viimeinen näytön paikka ennen Pohjola-leiri valintoja. Leirille on valittu 170 pelaajaa, joukkue kaikista jääkiekkoliiton kahdeksasta alueesta, paitsi Etelän alueelta kaksi joukkuetta ja yksi yhdistelmäjoukkue.

Matka Tulevaisuuden tähtiin alkoi Aatulla aluekartoituksesta Kuopiosta joulukuussa, josta hän ponkaisi jatkoon Leppävirralla järjestettyyn viikonlopun mittaiseen leiritykseen. Molempien kartoitustapahtumien mentyä hyvin, Aatulle avautui tie Tulevaisuuden tähtiin. Paitsi Aatulle itselleen ja hänen perheelleen, leirille pääsy on todella hieno asia myös Leki-75 C-junioreiden joukkueelle ja koko seuralle.

Pelaajana Aatu on joukkueen eteen uurastava puolustaja, kaikkien kaveri ja aina iloinen ja aurinkoinen tyyppi pukuhuoneessa. Puolustajana Aatu on hyvin liikkuva ja luistelutaito onkin Aatun vahvuuksia. Pisteitäkin tällä kaudella on syntynyt, tällä hetkellä Aatu on C-nuorten Suomisarjassa oman lohkonsa pistepörssissä kuudentena, joten tämä puolustaja taitaa myös maalinteon ja syötöt.

Tulevaisuuden tähdet 2018 - Finhockey

Seuran uusimmat