C-junioreiden Mestiskarsinnat jatkuivat Suonenjoella
Julkaistu: 26.09.2017 00.00

Leki/SuKiKan C-junnut pelasivat lauantai-iltana kotiottelun Suonenjoella. Otteluisäntänä oli Rakennusliike Pihatto Oy. Vastustajaksi saapui Hunters Porvoosta. Leki oli aiemmin kohdannut Huntersin Riihimäen kevätturnauksessa, ja joukkueen tiedettiin olevan hyvä vastus.

Alku näyttikin sille että mitenhän käy Huntersin onnistuessa maalinteossa jo 27 sekunnin jälkeen. Siitä Leki heräsi ja ottelu oli tiukkaa taistelua ensimmäisen erän loppupuolelle saakka, jolloin Hunters teki toisen maalinsa ajassa 16:50. Tästä sisuuntuneena Lekin Joona Karvonen tasoittaa pelin 1-2:teen ajassa 17:58 Aatu Suvisen syötöstä.

2 erää pelattiin reiluun puoleen väliin kun Hunters pääsi kolmannen kerran ohittamaan maalia vahtineen Jesse Haukan. Kolmanteen erään lähdettiin lukemissa 1-3.

Kolmannessa erässä Hunters sortui jäähyilyyn ja Lekin Onni Anttonen kavensi ylivoimalla Thomas Tarvaisen syötöstä pelin 2-3:een. Kolmannen erän lopussa Leki otti vielä maalivahdin pois ja pyöritti peliä yrittäen tasoittaa, mutta Huntersin maalivahti ei taipunut ja ottelu päättyi Huntersille 2-3. Tiukasta taistosta kertoo myös maalivahtien torjunnat. Sekä Lekin Jesse Haukalla että Huntersin Krister Nyströmillä molemmilla 30 torjuntaa. Pelit jatkuvat tulevana lauantaina Hyrylässä KJT Haukat Akatemian vieraana ja sunnuntaina Heinolassa Pelicans Akatemian vieraana.