C-02, C nuorten Suomi-sarjan lopputurnaus

Haki - LeKi-75   1 - 7

Rantasalmi

Leki-75/SuKiKa C-juniorit lopputurnauksessa pronssille!

Leki-75/SuKiKa C-juniorit pelasit kauden viimeiset sarjaottelut Rantasalmella C-junioreiden Suomi-sarjan lopputurnauksessa. Lopputurnaus alkoi lupaavasti , kun helsinkiläinen Viikingit kaatui 3-0. Kaikki ottelun maalit syntyivät ensimmäisessä erässä. Leki-75/SuKiKan maaleista vastasivat Joonas Koski (Timi Tissari), Ronja Tolvanen (Joonas Koski, Tuomas Heikkinen) sekä Tommi Heikkinen. Ottelussa tuli kaiken kaikkiaan todella vähän tilastomerkintöjä, sillä maalien lisäksi pöytäkirjaan merkittiin vain yksi kahden minuutin rangaistus Viikingeille.

Lauantain toisessa ottelussa joukkue sai vastaansa TuTo Turusta. Ensimmäisessä erässä Tuto siirtyi 1-0 johtoon, mutta Leki-75/SuKiKan Juho Mannila (Thomas Tarvainen, Joona Karvonen) tasoitti ottelun, kun toista erää oli pelattu ainoastaan 44 sekuntia. TuTo sai kuitenkin rivinsä kasaan ja siirtyi jo 3-1 johtoon, kunnes Leki-75/SuKiKan Kimi Eronen (Tommi Heikkinen) kavensi ottelun 3-2 ajassa 36.19. Tämän jälkeen Leki-75/SuKiKa onnistui vielä kertaalleen maalinteossa, mutta valitettavasti maali hylättiin vihellyksen jälkeen tehtynä. Hieman tuosta tuomiosta jäi hampaan koloon, sillä lähempänä maalia ollut tuomari olisi maalin hyväksynyt. Tuloksia on turha jossitella, mutta tasapelillä Leki-75/SuKiKa olisi päässyt finaaliin. Ottelussa vihellettiin myös kosolti jäähyjä, kotijoukkueelle yhteensä 33 minuuttia ja vieraille 31. Alkusarjan peleissä peliaika oli 2x20minuuttia.

Sunnuntaina Leki-75/SuKiKa pelasi pronssiottelussa HAKIa vastaan. Tuossa ottelussa Leki-75/SuKiKa ei jättänyt vastustajalleen jossiteltavaa, vaan vei voiton ja pronssimitalit lukemin 2-7. Ensimmäisen Leki-75/SuKiKan maalin teki Patrick Vesterinen jo ajassa 2.26. Toinenkin maali syntyi ensimmäisessä erässä ja sen taituroi Juho Mannila Timi Tissarin ja Thomas Tarvaisen syötöstä. Heti toisen erän alkuun Leki75/SuKiKa lisä johtonsa jo 0-3 Henri Purasen (Riku Räisänen, Juho Mannila) maalilla. HAKI kavensi ottelun 1-3 toisen erän puolivälissä, mutta sitten Leki-75/SuKiKa laittoi maalintekovaihteen silmään ja meni menojaan. Joona Karvonen iski kolme maalia Joonas Kosken ja Thomas Tarvaisen kirjauttaessa molemmat yhden syöttöpisteen. Myös Tommi Heikkinen iski maalin Aatu Suvisen ja Timi Tissarin syötöstä.Myös tässä ottelussa vihellettiin kohtalaisen paljon jäähyjä, HAKIlle 34 minuuttia ja Leki-75/SuKiKalle 12 minuuttia.

Joukkueen kausi jatkuu vielä jääharjoitusten merkeissä ja huhtikuun puolivälissä joukkue suuntaa kauden päätösturnaukseen Riikaan. Seuraavat kolme viikkoa joukkueen jääharjoitukset ovat avoimet, jolloin pelaamisesta kiinnostuneet voivat tulla "try outille", ensin kuitenkin yhteydenotto valmentaja Ilpo Suviseen.