C-02, C-nuorten Mestis karsinta, lohko 2

LeKi-75 /SuKiKa - Diskos  6 - 1

Vesileppis Leppävirta

C-junioreille voitto Diskoksesta!

Leki-75/SuKiKa C-juniorit pelasivat viikonloppuna viimeiset kotipelinsä ennen joulutaukoa Leppävirralla. Lauantaina vastassa oli Diskos Jyväskylästä. Ensimmäinen erä oli jäähyjen rikkoma, molemmille joukkueille vihellettiin neljä kahden minuutin rangaistusta. Diskos siirtyi ensimmäisen erän puolivälissä 0-1 johtoon. Toisessa eräsää kotijoukkue tasoitti lukemiksi 1-1 Kimi Erosen (Timi Tissari) maalilla. Kolmannessa erässä ensimmäisen kahden erän kankeus ja saamattomuus oli pois pyyhkäisty ja kotijoukkue aloitti maalin teon. Erää oli pelattu noin kymmenen minuuttia, kun kotijoukkue oli jo siirtynyt 4-1 johtoon Joonas Kosken (Riku Röisänen) , Joona Karvosen (Henri Puranen) ja Timi Tissarin (Eronen, Puranen) maaleilla. Erän lopussa Thomas Tarvainen ja Tuomas Heikkinen iskivät kiekon vielä kertaalleen vastustajan tyhjään maaliin ja näin ottelu päättyi kotijoukkueen selvään 6-1 voittoon.