Tukea harrastamiseen
Julkaistu: 25.09.2017 00.00

Tukea harrastamiseen


Jos talous on tiukalla, voi perheenne hakea taloudellista tukea lasten ja nuorten jääkiekkoharrastamisen kustannuksiin.

Tukien hakeminen tapahtuu aina seuran kautta, joten ensimmäinen askel on jutella asiasta oman joukkueenjohtajan tai muun seuran toimihenkilön kanssa. Seurasta osataan vastata tukihakuun liittyviin kysymyksiin tai vähintään selvittää asiat ja huolehtia, että tieto kulkee koko seuran pelaajille ja näiden perheille.

Jääkiekkoliiton maksamien tukien haku tapahtuu kahdessa osassa, keväisin tukea voivat hakea vanhempien pelaajien perheet ja syksyisin nuorempien. Tuet maksetaan rahastosta, jonka varat ovat peräisin yksityisiltä lahjoittajilta, Jääkiekkoliiton yhteistyökumppaneilta ja Suomessa järjestettyjen MM-kisojen voittovaroista.

Jääkiekkoliiton lisäksi vähävaraisten junioreiden kiekkoharrastusta tuetaan myös mm. Pelaajayhdistyksen Olympia- ja A-maajoukkuerahaston kautta. Omat järjestelmänsä harrastamisen taloudelliseen tukemiseen löytyvät myös suuremmilta seuroilta.

SYKSYN HAKU – IKÄLUOKAT F-E & LKK

Seuraava hakuaika: 25.9.-13.10.2017

Päätös: 17.11. mennessä

Maksu: 15.12. mennessä

Tukisummat ovat ikäluokittain seuraavat: F/200 €, E/300 €. Seurat voivat hakea tukea Leijona-kiekkokoulun vapaapaikkoihin 50€/paikka.

Kriteerit tuen myöntämiselle: Perheen työttömyydestä, sairauksista, lasten runsaslukuisuudesta tai muusta toimeentuloon vaikuttavista syistä johtuvat taloudelliset haasteet.

http://www.finhockey.fi/index.php/vanhemmalle/tukea-harrastamiseen#syksyn-haku-–-f-e-lkk

Seuran uusimmat