Julkaistu: 31.12.2017 00.00

Leki-75/SuKiKa C-juniorit voitolle harkkapelissä

Vuoden viimeisillä hetkillä Leki-75/SuKiKa C-juniorit matkustivat Kalpa Teamin vieraaksi Vuorelan Tuplajäille harjoituspelin merkeissä. Ensimmäisen erän ensimmäiset minuutit olivat Leki-75/SuKiKalta hyvää peliä, ja joukkue siirtyikin 0-1 johtoon jo ajassa 5:38 Joona Karvosen maalilla (Tommi Heikkinen, Juho Mannila). Sitten koneisto pamahti jäähän ja Kalpa Team sai puolestaan pelin juonesta kiinni. Erä tauolle lähdettiin lukemissa 3-1. Maalivahtien torjunnat menivät kuitenkin ensimmäisessä erässä melko tasan, sillä kotijoukkueen maalissa torjunut Ilari Kyllinen torjui 13 kertaa ja vierasjoukkueen Jesse Haukka 14 kertaa.

Toisen erän alkumetreillä Juho Mannila kavensi pelin hienon läpiajon päätteeksi 3-2. Kalpan pelaajat ehtivät vain katsoa, että tuolta se tuli ja tuonne se meni, kun kiekko oli jo verkon perällä. Leki-75/SuKiKan ilo kavennuksesta ei kuitenkaan kestänyt pitkään, sillä pari minuuttia kavennus maalin jälkeen Kalpa teki maalin. Kalpa karkasi jo 5-2 johtoon, mutta Juho Mannila teki erän loppuun vielä toisen maalin Aatu Suvisen syötöstä, joten erätauolle lähdettiin lukemista 5-3. Toisessa erässä maalivahtien torjunnat kertoivat Kalpa vyörytyksestä, sillä kotijoukkueen maali vahti torjui vain 8 kertaa, mutta Jesse Haukka Leki-75/SuKiKan maalissa osui kiekon tielle 21 kertaa.

Kolmanteen erään Leki-75/Sukika tuli jo uudenlaisella otteella ja ryminällä. Erätauolla oli joukkue herännyt taisteluun ja voiton nälkä kurni vatsassa. Tuomas Heikkinen aloitti maalin teon kauniisti sijoitetulla yläkulma laukauksella ajassa 48:34. Patrick Vesterinen tasoitti pelin ajassa 51:41 ja Joona Karvonen (Thomas Tarvainen) vei vierailijat 5-6 johtoon ajassa 51:50. Kalpa tuli vielä kerran tasoihin, mutta Patrick Vesterinen viimeisteli lukemat 6-7 ajassa 57:54. Mainittakoon, että Vesterisen maalit olivat hälle ensimmäiset Leki-75/SuKiKan paidassa, eivätkä paljon makeampaan paikkaan olisi voineet syntyä. Maalivahtien torjunnat kolmannessa erässä 14-10. Ottelu oli kaiken kaikkiaan erittäin siisti, eikä siinä vihelletty kuin kaksi rangaistusta Kalpalle.

Hyvää Uuttavuotta kaikille toivottelee Leki/SuKiKa C!