Leki haki voiton
Julkaistu: 18.01.2018 00.00

LeKi-75 haki pisteet Kiuruvedeltä

LeKi-75:n edustusjoukkue pelasi vuoden ensimmäisen ottelunsa viikonloppuna Kiuruvedellä. Yskähdellen otteluun lähtenyt leppävirtalaismiehistö ei kuitenkaan antanut KK-81:n yllättää, vaan nappasi pisteet mukaansa loppuluvuin 5-9 (3-1, 1-3, 1-5).

-Ensimmäisen erän huonosta pelaamisesta osattiin ottaa opiksi ja toinen sekä kolmas erä oli tutumpaa peliä meiltä. Täydet pisteet ja voitto oli päivän tärkeintä antia, päävalmentaja Mika Markkanen tuumasi.

Täydellä kokoonpanolla Kiuruvedellä liikkeellä ollut LeKi-75 jäi ensimmäisessä erässä kotijoukkueen jyrän alle, kun KK-81 latoi itsensä jo 3-0 -johtoon. Leppävirtalaiset osoittivat erän loppuhetkillä piristymisen merkkejä, kun Renny Nyyssönen kavensi ylivoimalla taukonumeroiksi 3-1.

Toiseen erään vierasjoukkue tuli hyvällä ilmeellä ja nousi ottelussa 4-3 -johtoon Ontrei Malisen, Roope Räisäsen ja Aleksi Leskisen osumilla. KK-81:n Riku Räty tasoitti erän loppuhetkillä lukemiksi 4-4, mutta kolmannessa erässä vierailijat karkasivat.

Ennen erän puoltaväliä leppävirtalaiset olivat siirtyneet jo 4-7 -johtoon ja peli oli selvä. KK-81 viritteli erän lopussa vielä kiriä, mutta kiri tyrehtyi Aleksi Leskisen illan kolmanteen osumaan, joka muutti tilanteeksi 5-8. Ontrei Malinen kaunisteli viimeisellä minuutilla loppulukemiksi 5-9 ja pisteet matkasivat Leppävirralle.

LeKi-75 jatkaa otteluitaan vieraissa, kun se matkaa perjantaina Pieksämäellä PiPS:n vieraaksi.