Julkaistu: 16.10.2017 00.00

Leki-75/SuKiKa C-junnut voitokkaina viikonloppuna

Leki-75/SuKiKa C-juniorit voittivat sunnuntain HHJ betonilattiat oy:n isännöimässä kotiottelussa Suonenjoella SaiPa/Ketterä Lallit Selvin 4-1 lukemin. Ensimmäisen erän alussa kotijoukkue joutui hieman hakemaan kuvioitaan ja Saipa/Ketterä oli niskan päällä. Nopeasti kuitenkin juonen päästä saatiin kiinni ja kotijoukkue sai myllyn pyörimään vierailijoiden päässä. Ensimmäistä maalia jouduttiin kuitenkin odottamaan erän puoliväliin, jolloin kotijoukkueen Kimi Eronen tinttasi kiekon vastustajan maalivahdin selän taakse.

Toinen erä oli selvästi Leki-75/SuKiKan hallintaa, Kotijoukkueen maalilla hienosti pelannut Henna Lajunen joutui koko erässä torjumaan vain kolme kertaa, kun kolleegansa Lauri Partinen toisessa päässä torjui 22 kertaa. Toisessa erässä Partisen selän taakse kiekko meni kerran Thomas Tarvaisen toimittamana (syöttäjinä Joona Karvonen ja Juho Mannila).

Kolmannen erän alussa kotijoukkueen hieno ote meinasi taas lipsahtaa ja vastustaja pääsi ajoittain jopa pyörittämään peliä kotijoukkuuen päässä . Maalilla kuitenkin Henna Lajunen piti joukkuetta pystyssä vaikeina hetkinä ja koko joukkueen uhrautuva puolustaminen palkittiin eikä vastustaja saanut maalia aikaiseksi. Kolmannessa erässä Leki-75/SuKiKan teho miehenä hääri Joona Karvonen, joka upotti laatan vastustajan maaliin kahdesti. Toinen maaleista syntyi rangaistuslaukauksella. Vierailijat saivat vielä puoli minuuttia ennen ottelun loppua tehtyä yhden maalin ylivoimalla.

C-junnujen ottelut jatkuvat ensi viikon sunnuntaina 22.10 Leppävirralla klo 14, kun vastaan tulee Diskos Jyväskylästä.