C-02, C-nuorten Suomi sarja lohko1

LeKi-75 - KKP/K-Laser Akatemia  2 - 2

leppävirta

Leki-75/SuKiKa C-junnujen sunnuntain ottelu!

Leki-75/SuKiKa C-juniorit taistelivat pienellä ja puolikuntoisella joukkueella kaksi tasapeliä viikonloppuna.

Sunnuntaina Leppävirralle Leki-75/SuKiKan vieraaksi saapui KKP/Kiekko-Laser Akatemia. Ottelun vauhti oli selvästi lauantain ottelua kovempi ja puolikuntoinen kotijoukkue joutui ajoittain todella tiukoille. Kotijoukkue meni ensimmäisen erän lopuksi 1-0 johtoon Kimi Erosen viimeisteltyä Ronja Tolvasen ja Timi Tissarin syötöstä. Riemua ei kuitenkaan kestänyt kauan, sillä heti toisen erän alkuun KKP/Kiekko-Laser tuli tasoihin ylivoimalla. Ennen erän loppua vierailija meni vielä 1-2 johtoonkin. Kolmannessa erässä näytti, että kotijoukkue ei enää jaksa vastata vierailijoiden vauhtiin ja ajoittain maalivahti Jesse Haukka pitikin kotijoukkuetta pystyssä torjunnoillaan. Tommi Heikkinen tasoitti kuitenkin pelin Joona Karvosen syötöstä ja kotijoukkue sai pidettyä loppuajan vierasjoukkueen maaleitta kovasta pyörityksestä huolimatta.

Leki-75/SuKiKan ottelut jatkuvat vieraissa maaliskuun puolivälissä, kun joukkue matkustaa kolmen pelin viikonloppureissulle pohjoiseen. Perjantaina 16.3 Liminkaan, lauantaina 17.3 Tornioon ja sunnuntaina 18.3 Jääliin KKP/Kiekko-Laserin vieraaksi.