C-02, C-nuorten Suomi sarja lohko1

Diskos - LeKi-75   3 - 5

JKL hh2

Leki-75 C-junioreille pisteet Jyväskylästä

Sunnuntai-illan jännitys näytelmä pelattiin Jyväskylässä, kun Diskos ja Leki-75/SuKiKa C-juniorit kisasivat paremmuudesta. Kotijoukkue Diskos sai salama-alun ottelussa ja iski ensimmäisen maalin jo ajassa 1:35 ylivoimalla. Toisen maalinsa kotijoukkue iski vain puolitoista minuuttia myöhemmin. Leki-75/SuKiKan Tuomas Heikkinen istui maalien aikana selästä taklaamisesta saamaansa 2+10 minuutin rangaistusta. Kauaa kotijoukkue ei ehtinyt johtoasemaansa juhlia, sillä jo ajassa 8:14 Leki-75/SukiKan Joonas Koski kavensi ottelun 2-1 lukemiin Kimi Erosen syötöstä. Vain kaksi minuuttia tämän jälkeen Ronja Tolvanen tasoitti ottelun 2-2 ylivoimalla Kimi Erosen ja Riku Räisäsen syötöstä.

Toisessa erässä Leki-75/SuKiKa onnistui maalin teossa Diskosta paremmin, vaikka erä muuten oli tasainen ja maalivahdeille tuli saman verran torjuntoja molemmissa päissä. Heti erän alkuun Thomas Tarvainen vei vierailijat 2-3 johtoon Juho Mannilan ja Ronja Tolvasen syötöstä. Seuraavia maaleja saatiinkin odottaa yli kymmenen minuuttia, mutta sitten Leki-75/SuKiKa tekikin kaksi maalia perätysten. Ensin kiekon toimitti reppuun Tommi Heikkinen Timi Tissarin syötöstä ja kohta perään Joona Karvonen myöskin Timi Tissarin ja Tommi Heikkisen syötöstä. Erä tauolle päästiin 2-5 lukemissa.

Kolmannessa erässä tilastomerkintöjä tuli lähinnä jäähyjen merkeissä, enimmäkseen kotijoukkue Diskokselle. Yhden maalin Diskos onnistui alivoimalla tekemmään kolmannessa erässä ja näin loppulukemat ottelulle olivat 3-5.

Leki-75/SuKiKa C-juniorit pelaavat seuraavan ottelunsa 10.2 klo 14:40 Leppävirralla, vastaan saapuu Diskos.