C-02, C-nuorten Suomi sarja lohko1

LeKi-75 - Jokipo-Kaja  8 - 2

suonenjoki

Lauantai iltapäivän maali-iloittelu Suomi-sarjan aloituksessa!

Leki-75/SuKiKa C-juniorit aloittivat Suomi-sarjan kotiottelulla Suonenjoella Jokipojat/Kajastusta vastaan. Ottelun ensi minuutit mentiin kotijoukkueen määräämällä tahdilla. Vierasjoukkue otti heti erän alkuun kaksi rangaistusta ja kotijoukkue pääsi myllyttämään viidellä pelaajalla kolmea vastaan. Ylivoima ei kuitenkaan tuottanut tulosta. Erän ainoa maali syntyi, kun Joonas Koski ja Kimi Eronen karkasivat vierailijoiden puolustajilta. Eronen laukoi kohti vierailijoiden maalivahtia, jonka torjunnasta kimmoneen kiekon Koski pisti tyhjään maaliin. Erän loppuun kotijoukkueelle vihellettiin vielä kaksi jäähyä, mutta myöskään vierasjoukkueen ylivoima ei ollut tuloksekasta.

Heti toisen erän alussa Jokipo/Kaja tasoitti ottelun 1-1. Vierailijoiden riemua ei kuitenkaan kestänyt kauan, kun kotijoukkueen Thomas Tarvainen vei kotijoukkueen 2-1 johtoon Riku Räisäsen syötöstä. Vain muutama minuutti tästä kotijoukkueen Tommi Heikkinen lisäsi johdon 3-1 Joona Karvosen syötöstä. Vielä ennen erän loppua Tuomas Heikkinen viimeisteli lukemat 4-1 Ronja Tolvasen ja Riku Räisäsen syötöstä.

Kolmannen erän alussa Jokipo/kaja kavensi ottelun 4-2 ja sai ajoittain hyvänkin peli vireen päälle. Kotijoukkue oli kuitenkin päättänyt ottelun voittaa ja näytti tämän vierasjoukkueelle naputtamalla kolme maalia muutaman minuutin sisään. Maalintekijöinä häärivät Juho Mannila (Timi Tissari, Henri Puranen), Kimi Eronen upean läpiajon päätteeksi sekä Tommi Heikkinen (Ronja Tolvanen, Tuomas Heikkinen). Tommi Heikkinen teki vielä yhden maalin viimeistellen itselleen hattutempun ja joukkueelleen voittolukemat 8-2. Maalivahtien torjunnat kertonevat jotain ottelun voimasuhteista, kotijoukkueen Jesse Haukalle torjuntoja kertyi 25 ja vierasjoukkueen Miska Mustoselle 47.

Seuraavan kerran Leki-75/SuKiKa C-juniorit ovat tositoimissa Kalpaa vastaan Kuopiossa 13.1. Seuraavat kotiottelut ovat 20.1 klo 15 ja 21.1 klo 14:30.