C-02, C-nuorten Mestis karsinta, lohko 2

LeKi-75 /SuKiKa - Sapko  4 - 10

Vesileppis Leppävirta

Viimeinen kotiottelu ennen joulutaukoa!

Sunnuntaina Leppävirralle saapui SapKo Savonlinnasta. Ottelu sai salama-alun, kun kotijoukkue upotti kiekon savonlinnalais maalivahdin taakse jo ajassa 0:43. Maalin tekijänä Joona Karvonen ja syöttäjänä Juho Mannila. Seuraavat kolme maalia tekikin sitten vierasjoukkue, mutta vielä ennen erän loppua Leki-75/SuKiKan Juho Mannila kavensi erätaukolukemiksi 2-3 Joona Karvosen syötöstä. Toisen erän alussa SapKo sortui jäähyilyyn ja kotijoukkueen Juho Mannila pääsi tasoittamaan ottelun Henri Purasen ja Thomas Tarvaisen syötöistä. Vain pari minuuttia tasoituksen jälkeen kotijoukkue sai kaksi jäähyä jonka seurauksena peli meni sekaisin ja vierailijat nakuttivat ottelun lukemiin 3-8. Kolmannessa erässä kotijoukkue jaksoi taistella vielä urhoollisesti, vaikka lukemat taululla näyttivät lohduttomilta. Kotijoukkueen Joona Karvonen sai vielä kerran kolmannessa erässä upotettua kiekon Sapkon maaliin Thomas Tarvaisen syötöstä. Loppulukemat 4-10.