28
LOK
16.00
C-02, C-nuorten Mestis karsinta, lohko 2

LeKi-75 /SuKiKa - Sapko  5 - 4 VL

Vesileppis Jäähalli

Leki-75/Sukika C-juniorit järjesti jymy-yllätyksen

Leki-75/SuKiKa C-juniorit karistivat SapKo nimisen mörön olkapäiltään lauantai-iltana huippu jännittävässä C-nuorten mestis-karsinta ottelussa. Tällä kaudella joukkueiden väliset kohtaamiset ovat päättyneet SapKon selviin voittoihin ja joukkueesta on muodostunut Leki-75/SuKiKalle eräänlainen voittamaton mörkö. Lauantai-illan ottelussa kotijoukkue kuitenkin näytti vieraileville savonlinnalaisille heti alusta asti mitä on sitkeys ja taistelu. SapKo meni heti ottelun alussa 0-1 johtoon, mutta kotijoukkue ei tästä lannistunut vaan jatkoi taisteluaan. Erätauolle lähdettiinkin sitten jo kotijoukkueen 2-1 johdossa, kun Leki-75/SuKiKan Juho Mannila (Tommi Heikkinen, Aatu Suvinen) ja Joona Karvonen (Kimi Eronen) maalasivat molemmat kertaalleen. Vierasjoukkueella oli mahdollisuus tasoittaa ottelu rangaistuslaukauksella, mutta kotijoukkueen maalivahti Jesse Haukka oli tarkkana maalilla.

Myös toinen erä oli kotijoukkueen hallintaa. SapKo pääsi kyllä muutamiin vaarallisiin hyökkäyksiin, mutta tuttua myllytystään vieraat eivät päässeet järjestämään. Siitä pitivät huolen kotijoukkueen koko kentällisten aktiivinen puolustuspään pelaaminen ja viimeisenä lukkona upeasti torjunut maalivahti Jesse Haukka. Kotijoukkueen toisen erän maaleista vastasivat Thomas Tarvainen ja Tuomas Heikkinen (Riku Räisänen). Erä tauolle lähdettiin lukemista 4-2.

Kolmanteen erään vierasjoukkue tuli jo eri vaihteella ja sai monta vaarallista myllytystä kotijoukkueen päähän. Kotijoukkueen urheasta taistelusta huolimatta vieraat tulivat tasoihin. Vierailijoiden hermostuminen näkyi kuitenkin typeränä jälki pelinä, josta ottelussa vihellettiinkin heille jopa kaksi kymmenen minuutin käytösrangaistusta sekä muita väkivaltaisuus ja epäurheilijamainen käytös rangaistuksia.

Jatko erä kolmella kolmea vastaan ei tuonut tulosta, vaikka vaarallisia tilanteita oli molemmissa päissä. Voittomaalilaukauskisassa viimeisenä laukaissut kotijoukkueen Kimi Eronen ei antanut paineiden näkyä, vaan täräytti näyttävän laukauksen SapKon maalivahdin selän taakse. Voitollaan Leki-75/SuKiKa nousi sarjassa kolmanneksi. Seuraava kotiottelu pelataan Leppävirralla 18.11.2017 klo 16:40.

Tilastot

5 - 4 VL

Sapko
2 - 12 - 10 - 20 - 01 - 0

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista